Post NL verhuisservice

Als u gaat verhuizen, dan doet u er verstandig om gebruik te maken van de Post NL verhuisservice (tegenwoordig de PostNL verhuisservice). Als u deze service heeft aangevraagd, worden alle belangrijke instanties en bedrijven ingelicht over uw adreswijziging. Deze organisaties kunt u zelf selecteren. De Post NL verhuisservice zorgt er vervolgens desgewenst voor dat de post die daarna geadresseerd is aan uw oude adres, wordt doorgestuurd naar uw nieuwe adres. U bepaalt zelf hoe lang dit gebeurt. Zelfs als u in het voortaan in het buitenland woont, kunt u van deze mogelijkheid gebruik maken.

Kosten en voorwaarden

De Post NL verhuisservice is in de eerste maand gratis, mits u binnen Nederland verhuist. Daarna is de hoogte van het bedrag dat u moet betalen afhankelijk van het aantal maanden dat u gebruik maakt van de service. Buiten Nederland liggen de tarieven hoger, maar binnen Europa bent u wel voordeliger uit dan daarbuiten. Met de Post NL verhuisservice wordt in principe alle post doorgestuurd, al zijn er een paar voorwaarden: zo moet uw naam op de post staan, moet de post door de brievenbus passen, uit Nederland afkomstig zijn en door PostNL bezorgd worden. Wilt u graag precies weten wat de Post NL verhuisservice kost en welke uitzonderingen er worden gemaakt? Dan kunt u terecht op de website van PostNL.

Post NL verhuisservice en offertes: nooit te vroeg!

Ook wanneer uw verhuizing pas over een aantal maanden gepland staat, is het niet te vroeg om te beginnen met de voorbereidingen. Begin dus vast met het regelen van zaken, zoals het aanvragen van de Post NL verhuisservice, maar bijvoorbeeld eveneens met het inpakken van dozen. Ook met het vergelijken van offertes kunt u het beste ruim van tevoren beginnen, zodat u op tijd weet met welke verhuizers u in zee gaat. Voorkom een hoop geregel op het laatste moment en vraag vandaag nog gratis offertes aan van verhuisbedrijven in uw eigen regio!